Elovalkeat-puhujat 2021

Valokuva nuotiosta sekä Elovalkeat tapahtuman nimi ja ajankohta tekstinä

Eeva Hankajoki

Eeva Hankajoki, henkilöstöasiantuntija, Verohallinto, Hallintoyksikön Strategisen henkilöstöjohtamisen yksikkö

Verkko-oppimiseen jo vuonna 2002 hurahtanut osaamisen kehittäjä. Pitkä käytännön kokemus verkkokurssien elinkaaren eri vaiheista aina tarpeen määrittelystä arkistointiin. Tällä hetkellä päätehtävänä tarjota ratkaisuehdotuksia ja tukea e-/verkko-oppimisen sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämisessä erilaisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin.

Profiilikuva: Eeva Hankajoki

Henrik Ikonen

Profiilikuva: Henrik Ikonen

Toimin valmennuspäällikkönä S-ryhmän osaamisen kehittämisen kodissa, Jollas Instituutissa, ja erityinen vastuualueeni on digitaaliset oppimisratkaisut. Kasvatustieteilijänä olen ollut aina kiinnostunut ihmisten kehittymisestä ja kehittämisestä. Digitaalisten oppimisratkaisujen kehittämisen ja toteuttamisen parissa olen viihtynyt jo yli 10 vuoden ajan. Digitaalisten oppimisratkaisujen lisäksi omaan toimenkuvaani kuuluu lähijohtaminen ja asiakkuustyö. Lähijohtamisen taitoja olen kehittänyt viime vuosina mm. Tilannejohtamisen ja coaching-opintojen kautta. Oman työni parhaita puolia on se, että jokaisella vastuualueellani saa ja pitää kehittyä jatkuvasti.

Sami M. Leppänen

Sami M. Leppänen on KONE Oyj:llä globaalissa henkilöstöhallinnossa työskentelevä monipuolinen ja kokenut henkilöstön kehittäjä.

Sami työskentelee KONEen globaalin Training Center -verkoston osana vastaten globaalien oppimateriaalien tuotannosta ja käytettävistä oppimismenetelmistä.

Erityisenä vastuualueena ovat teknisen koulutuksen materiaalit asennus-, kunnossapito- ja modernisointihenkilöstölle hissien, liukuportaiden ja automaattiovien sekä älykkäiden kunnossapitoratkaisujen tuote- ja palveluvalikoimille.   

Lisäksi Sami on tiiviisti mukana tutkimassa ja ottamassa käyttöön erilaisia uusia oppimisen ja kehittämisen tapoja, jotka tukevat globaalin korporaation liiketoiminnan tavoitteita.

Samilla on 25 vuoden kokemus erilaisista oppimisen ja kehittämisen ratkaisuista. Kokemusta löytyy sekä julkisen puolen että yksityisen sektorin toiminnoista alkaen pienryhmistä aina kymmenien tuhansien kansainvälisten oppijoiden yhteisöihin asti.   

Profiilikuva: Sami M. Leppänen

Jaana Lokka-Palomäki

Profiilikuva: Jaana Lokka-Palomäki

Jaana toimii Alkossa Kulttuurin ja osaamisen kehittämisen tiimissä valmennuspäällikkönä. Jaana uskoo vahvasti muotoiluajattelun voimaan osaamisen kehittämisessä.

”Koska osaamisen kehittäminen lähtee sisällöllisesti liiketoiminnan tavoitteista, niin eläväksi sen tekee ajattelu oppijan kautta.”

Saija Uski

Saija Uski pestattiin Yleen tv-toimittajaksi elokuussa 1999, Prisma-tiedemakasiiniin. Sen jälkeen hän on työskennellyt Ylessä journalistina, fasilitaattorina ja kehittäjänä. Tällä hetkellä Saija vastaa Ylen verkko-oppimisympäristöstä, ohjaa sisäistä oppimisverkostoa sekä valmentaa uusia fasilitaattoreita.

Profiilikuva: Saija Uski