eEemeli 2010 -kilpailun tulokset

eEemeli 2010 voittaja

Rockway Internet-musiikkikoulu on vuonna 2007 perustettu SMIL-tekniikkaan perustuva oppimisympäristö. Tällä hetkellä palvelussa on 1043 eri oppituntia hyödyntäen 39:n opettajan tietotaitoja. Jokaisen oppituntiin kuuluu video-oppitunti, tulostettava oppituntimateriaali, sekä laajenevassa määrin yhteenkuuluvat kurssit ja treenitaustanauhat. Jokaisen oppitunnin yhteydessä on myös mahdollisuus kysyä ja keskustella oppitunnin sisällöstä.

Katso kooste tuotteesta

Lisätiedot: Rockway Oy, Tobias Andersin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 050-5406609.

 


eEemeli 2010 kunniamainitut

Shareflect on reaaliaikainen työ- ja oppimisympäristö, joka on suunniteltu liikkuvan työn ongelmanratkaisun haasteisiin. Palvelu toimii mobiili- ja selainympäristössä. Shareflect hyödyntää uusimpia innovaatiota sosiaalisen median, reaaliaikaisen webin, paikkatiedon, selain- ja mobiilikäyttöliittymien alueilta. Shareflectin lähtökohtana on kommunikaatioparadigman muutos, jossa organisaatio siirtyy lineaarisesta sekventiaalisesta viestinvälityksestä tehokkaampaan kontekstipohjaiseen viestintään.

Katso kooste tuotteesta

Lisätiedot: Dicole Oy, Teemu Arina, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 050-5557636.

 

Oppivat Otukset 2 – Euroopan kartta on tarkoitettu 10-13 -vuotiaille pelaajille. Pelissä oppilas saa valmennettavakseen virtuaalisen lemmikin, linnun, joka haluaa oppia Euroopan kartan. Linnun oppiminen on toteutettu induktiivisen käsitteenoppimisen teorioiden mukaisesti: Yksittäisistä havainnoista muodostuu kokonaisuuksia havaintojen välisten riippuvuussuhteiden perusteella. Pelin tavoitteena on kannustaa oppilasta ottamaan selvää asioista, keskustelemaan niistä ystäviensä kanssa, todentamaan (tekemään näkyväksi) osaamisensa.

Katso kooste tuotteesta

Lisätiedot: Kustannusosakeyhtiö Otava, Tero Rynkä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 050-307072.

 

Johdatus venäjään on uusi kielikurssi Promentor Web –alustalla ja se on käytettävissä yleisimmillä Internet-selaimilla. Materiaali perehdyttää kyrillisiin aakkosiin ja jokapäiväisiin fraaseihin sekä avaa näkymän venäläiseen kulttuuriin. Kielistudion avulla oppii ääntämään venäjää juuri oikealla tavalla. Kurssi sisältää runsaasti syntyperäisten lausumia esimerkkejä. Johdatus venäjään on suunniteltu venäjän opintojaan aloittaville suomalaisille. Kurssi soveltuu hyvin oppimateriaaliksi oppilaitoksiin tai venäjää työssään tarvitseville sekä Venäjällä matkaileville. Kurssimateriaalia voi käyttää opettajan ohjaamana tai itsenäiseen kielenopiskeluun.

Katso kooste tuotteesta

Lisätiedot: Promentor Solutions Oy, Juha Telkkinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 020-7981 211.

 


muut eEemeli 2010 finalistit

 

Virtual Playground on joukko elämyksellisiä 3D-yhteisöpalveluita, jotka mahdollistavat lapsille uudenlaisen, hauskan ja kehittävän edutainment-ympäristön. Virtual Playground mahdollistaa elämysten kokemisen sekä virtuaalisesti, että ”perinteisessä mielessä” oikeassakin elämässä. Virtual Playground tuo esille todellisessa maailmassa sijaitsevia kohteita, elämyksiä, kulttuuria ja luontoa, jotka tuodaan 3D-seikkailumaailmaan.

Katso kooste tuotteesta

Lisätiedot: Fantastec Oy, Juha Väisänen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 041-4355788.

www.upmforestlife.com –sivu vie retkelle metsään. Hiirtä käyttäen tutustut metsään ja näet miten metsiä hoidetaan nykyaikana. Näet ja koet metsän elämää täynnä. Voit rentoutua kuunnellen lintujen laulua ja puron solinaa. Tapaat ihmisiä, jotka työskentelevät metsässä tai nauttivat sen tarjoamista virkistysmahdollisuuksista. Näet kuinka metsäammattilainen prosessoi tarkasti puunrungon tai kuinka marjastajat keräävät vitamiinit talteen. Voit myös katsoa lintuperspektiivistä, kuinka metsä muuttuu tai kiivetä lintutorniin ja nähdä kurkien soidintanssin.

Katso kooste tuotteesta

Lisätiedot: UPM-Kymmene Oyj, Aili Piironen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 040 5570 751.

Hybridioppikirjan avulla oppitunneilla voidaan hyödyntää sujuvasti rinnakkain sekä digitaalista aineistoa että painettuja oppikirjoja. Näin saadaan tehokkaasti päivittäisessä opetuksessa kummankin parhaat puolet käyttöön. Painetun oppikirjan sivuilta oppilas pääsee kamerakännykän ja kuvantunnistussovelluksen avulla helposti kyseiseen kirjan kohtaan liittyviin digitaalisiin aineistoihin. E-opiskelua varten ei tarvitse siirtyä tietokoneelle ja aiheeseen liittyvät tehtävät löytyvät suoraan.

Katso kooste tuotteesta

Lisätietoa: VTT, Anu Seisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 0405471609.

Luettu 5185 kertaa Viimeksi muokattu tiistai, 14 elokuu 2012 15:13