Aamukahveilla teko√§lymusaa chansoneista sukkahousuheviin ūüé∂

Tänä aamuna tavattiin yhdistyksen jäseniä ja järjestettiin ensimmäinen teemoitettu kahvituokio Howspacessa! Kahvittelun teemana oli musiikin luominen tekoälyn avulla.

Pääsimme tutustumaan toistemme kokemuksiin erilaisten musiikkia luovien tekoälysovellusten parissa ja vertailimme esimerkiksi Sunon ja Udion ominaisuuksia, hyviä ja huonoja. Kokeilussa oli ollut ainakin ranskalainen chanson, espanjankielinen reggaeton ja suomenkielinen sukkahousuhevi Рkäy kuuntelemassa maistiaiset jäsenalustalla!

Ajatuksia heräsi myös muunlaisiin tekoälyihin liittyen ja vilahtipa keskustelussa ajatus myös tekoälyn potentiaalista esimerkiksi valheenpaljastuksessa!

Kiitos Matleena Laakso, Sanna Laukkarinen sekä Lauri Ylä-Jussila mukavasta juttutuokiosta! Siitä oli hyvä jatkaa päivän muihin hommiin. Ensi kerralla järjestämme kahvitteluhetken kahden viikon kuluttua, jolloin teemana puolestaan videoiden luominen tekoälyllä РTervetuloa mukaan!

Teemoitetut aamukahvituokiot j√§rjestet√§√§n j√§senalustallamme, jonne voit liitty√§ ollessasi yhdistyksen j√§sen. P√§√§set lukemaan lis√§√§ sek√§ liittym√§√§n j√§seneksemme t√§√§lt√§ ūüĎČūüŹĽ eOppimiskeskus.fi/jasenyys. Mik√§li olet jo j√§sen, mutta et ole viel√§ liittynyt yhteiselle alustallemme Howspaceen, ota yhteytt√§ osoitteeseen [email protected].

Ps. Kuvan kappaleen ‚ÄúKahvikekkeri‚ÄĚ loi meid√§n Niina Kes√§maa Sunon avulla. Kappaleen voit kuunnella alta: